Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε τις αλληλεπιδράσεις σας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστό. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική μας για τα cookies


Newsletter

30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 | ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Η Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων καθιερώθηκε πρόσφατα από τα Ηνωμένα Έθνη, στοχεύει στη μείωση της ποσότητας των απορριμμάτων στον πλανήτη, την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών στην κατανάλωση και παραγωγή, καθώς και στην υιοθέτηση κοινωνικών προσεγγίσεων προς την κυκλική οικονομία, περιλαμβανομένης της επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης υλικών.

Δείτε περισσότερα

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 | ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης! Είναι μια ημέρα που καθιερώθηκε το 2018, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαρτίου σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση πολιτών και εταιρειών σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης. Είναι επίσης αφιερωμένη στη σημασία της κυκλικής οικονομίας για ένα βιώσιμο μέλλον.

Δείτε περισσότερα

Global Pack Expo - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση συσκευασίας Global Pack, η οποία θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας.

Θα μας βρείτε στο HALL 4, περίπτερο C19

Δείτε περισσότερα