18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 | ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Greek - media file

7Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Η Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης,

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!

Είναι μια ημέρα που καθιερώθηκε το 2018, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαρτίου σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση πολιτών και εταιρειών σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης. Είναι επίσης αφιερωμένη στη σημασία της κυκλικής οικονομίας για ένα βιώσιμο μέλλον.

Στην εταιρεία μας, που ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών συσκευασιών για τρόφιμα, αναγνωρίζουμε την ανάγκη για δράση και συμβάλλουμε ενεργά στην ανακύκλωση.

Μέσω προηγμένων τεχνολογιών και καινοτόμων διαδικασιών, επιδιώκουμε τη μείωση των αποβλήτων και την ανακύκλωση των υλικών. Καινοτομούμε συνεχώς στον τρόπο παραγωγής μας, προσαρμόζοντας τις διαδικασίες μας για να ελαχιστοποιούμε τον αντίκτυπο μας στο περιβάλλον.

Παράλληλα, επενδύουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερωτικές εκστρατείες για να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης και των βιώσιμων πρακτικών.

Σήμερα και κάθε μέρα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς έναν κόσμο πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Ας συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και για τις επόμενες γενιές.