Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε τις αλληλεπιδράσεις σας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστό. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική μας για τα cookies


  2310.570.264

Ποιότητα

 

πιστοποιησεισ

Η Εταιρεία λειτουργεί με προδιαγραφές βιομηχανίας τροφίμων και είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 22000 & BRC/IoP

Θεωρούμε χρέος μας την τήρηση υψηλών ποιοτικών προτύπων και κανόνων υγιεινής σε όλο το φάσμα των διαδικασιών καθώς η πολιτική της εταιρίας μας είναι να αντιμετωπίζουμε τα προϊόντα μας ως τρόφιμα προς κατανάλωση. Η μονάδα παραγωγής της εταιρίας μας είναι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Οι Α’ Ύλες που χρησιμοποιούμε από διεθνώς αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οίκους εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα συσκευασίας που παράγουμε πληρούν τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας και τις αντίστοιχες νομοθεσίες. Οι συχνοί έλεγχοι και η αυστηρή παρακολούθηση, καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία, την αποθήκευση και την διακίνηση των προϊόντων, εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο υγιεινής και ποιότητας προϊόντων.

Τα προϊόντα της HellenicPlast συμμορφώνονται με τις γενικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1935/2004/ EC (αναφορικά με τα υλικά που προορίζονται να έλθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα), 2023/2006/EC (ορθή βιομηχανική πρακτική εφαρμοζόμενη για τα υλικά που προορίζονται για άμεση επαφή με τρόφιμα) και με τις ειδικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης EC REGULATION 10/2011 (σχετικά με τα πλαστικά υλικά που προορίζονται για άμεση επαφή με τρόφιμα).

Όλα τα προϊόντα που παράγει η εταιρία μας δεν περιέχουν τις ουσίες BISPHENOL-A (BPA-A) & BISPHENOL-S (BPA-S).

 

brc*Q Food*