Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε τις αλληλεπιδράσεις σας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστό. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική μας για τα cookies


Ποιότητα

 

Λειτουργωντας με τους αυστηροτερους κανονες υγιεινης

Η HellenicPlast λειτουργεί σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας, τηρώντας κανόνες υγιεινής σε όλο το φάσμα των διαδικασιών, αντιμετωπίζοντας τα προϊόντα που παράγει ως τρόφιμα προς κατανάλωση. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της μονάδας παραγωγής καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, οι πρώτες ύλες προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οίκους και συχνοί έλεγχοι και αυστηρή παρακολούθηση σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων, εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα υγιεινής και ποιότητας. Τα προϊόντα συσκευασίας HellenicPlast πληρούν τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας και συμμορφώνονται με τις αντίστοιχες νομοθεσίες και με τις γενικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με υλικά που προορίζονται να έλθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα.

Διασφαλιζοντας υψηλη ποιοτητα

Η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση. Η HellenicPlast είναι πιστοποιημένη και λειτουργεί κατά τα διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων ISO 22000, συμπεριλαμβανομένης της μελέτης HACCP, BRCGS Packaging και IMS/FDA. Επιπλέον, διαθέτει την πιστοποίηση HALAL, που αποτελεί ένα συνδυασμό ελέγχου θρησκευτικών απαιτήσεων και απαιτήσεων παραγωγής, οι οποίες συσχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια και την “καθαρότητα” των παραγόμενων προϊόντων.