Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε τις αλληλεπιδράσεις σας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστό. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική μας για τα cookies


  2310.570.264

Η Εταιρεία

 

29 χρονια εμπειριας

Η HellenicPlast ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής καλουπιών και πλαστικών συσκευασιών τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ταχέως αναπτυσσόμενες ανάγκες τις εταιρίας μας, συντέλεσαν στη δημιουργία μιας παραγωγικής μονάδας, η οποία ενεργεί με γνώμονα την προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελατολόγιου μας.

Η HellenicPlast διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 7000 τ.μ όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο μηχανουργείο, ενώ η παραγωγική μονάδα εξοπλισμένη με τις πιό σύγχρονες μηχανές παραγωγής, καταλαμβάνει έκταση 2500 τ.μ.

 

Τεχνολογια & Τεχνογνωσια

Με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη προβολή των τελικών προϊόντων των πελατών της, ο σχεδιασμός των προϊόντων και των καλουπιών της HellenicPlast γίνεται με σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη και αυτοματοποιημένα ρομποτικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση ετικετών πολυπροπυλενίου (IML) στις συσκευασίες της.

Η HellenicPlast κατάφερε να κατακτήσει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά μια πολύ σημαντική θέση, αυξάνοντας συνεχώς το ανθρώπινο και παραγωγικό δυναμικό της με νέες μηχανές injection, κατάλληλες για την παραγωγή πλαστικών συσκευασιών τροφίμων, με όλα τα στελέχη που την απαρτίζουν να αποσκοπούν στην κατά το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή των ορθών πρακτικών παραγωγής και υγιεινής που επιβάλλονται.